Millist Garminit osta?

Näitan tulemusi 16-30 / 46
floyd22. jaanuar 2010 kell 06:57

Colorado on oluliselt kallim ja jääb hinnapiirist välja.

Kuna geps läheb kingituseks, siis jääb välja ka tehasetaastatud Oregon.

Sõelale jääb ainsana Dakota.

kalatark3. veebruar 2010 kell 21:18

Kui tõsisele kalamehele kingiks läheb, siis on baromeeter vajalik.Õhurõhu muutumisi/kõikumisi hea jälgida.(pikalt ei viitsi jahuda ,et miks) Ise kirglik kalamees ja GPSMAP60csx-i kasutan. Seega arvan, et CX ei täida kõiki ootusi.

Siit ka küsimus: Kuidas puutetundlikud ekraanid talvel toimivad? Legend puutetundlikute ekraanide kohta räägib, et -10 ja külmema ilmaga hanguvad? Talvel jääpeal käiakse ka -25 kraadise ilmaga. Selliste ilmadega GPS-i rivist välja minemine pole naljaasi, eriti, kui 10 km. kaugusel kaldast ja ilma tuisule keerab.

Oregon muidu tegus tundub...

trine4. veebruar 2010 kell 16:15

Ei ole olulist vahet puutetundlikul ekraanil talvetingimustes -- muidugi ma püüan seadet patakate huvides sisetaskus hoida. Näpud külmuvad enne kui ekraan :)

kalatark4. veebruar 2010 kell 20:48

Rõõm kuulda...

Samas kummaline, et 60CSx-i(kui eelmise põlvkonna mudeli) hind jäkuvalt sama mis 0regon 300-l. Tehnilised näitajad ju kõik samad või kangemad... Seetõttu tekib paratamatult kahtlus, et CSx küll aeglane, kuid töö-ja-lolli-kindel tööriist ja Oregon õrn nagu "linnamaastur",millega asfaldilt maha-keerates hoiad murelikult hinge kinni,et äkki läheb katki.

Veenge mind ümber ja olen väga tänulik, sest ahvatleb ju:)

kraut6. veebruar 2010 kell 15:12

Õrnus ega külmakartlikkus ei ole Oregoni puhul probleemiks. Küll on aga see, et kindaga või külmast kohmetu käega ei ole puutetundliku ekraani manipuleerimine nii hõlbus kui 60 nuppude puhul. Mitmed funktsioonid on nuppude abil palju hõlpsamini kasutatavad.

Oregoni kõige kaalukam eelis on tema suur ja selge ekraanipilt, mis detailiderohke kaardi vaatamise palju mõnusamaks teeb. Pluss rasterkaartide lisamise võimalus.

floyd12. veebruar 2010 kell 11:40

Minu isiklikul hinnangul optimaalseimaks valikuks osutus seekord Dakota 20 koos Regio TOPO kaardiga. (:!P)

vlur6. juuli 2010 kell 12:41

Kas 60Cx hakkab ajale jalgu jääma või on ta ikka paljude lemmik nagu meie netipoed väidavad? Lihtsalt tahaks osta oma esimese käsiGPSi ja senine kogemus on ainult mobileXT. Oregoni kohta kirjutatakse aga nii ja naa.

linnapreili6. juuli 2010 kell 12:50

Ma kipun arvama, et on 60Cx on ajale jalgu jäämas. Ma kohe kuidagi ei kujuta ette, et gpsus EI oleks

viimaseid aarde logisid ning aarde kohta täisinfot-vihjet. Lisaks orienteeruda, kui gpsus oleks kõik teed

täpselt ühesugused st. ise mõtle, milline neist suurem asfalttee ja milline metsarada.

vlur6. juuli 2010 kell 13:24

Geocache ja selle logid isegi nii palju ei ole oluline. Sellist matkamise-ellujäämise GPSi oleks vaja. Aga kui 62 tulemas, ilmselt ootan nati veel. Tänud

duke6. juuli 2010 kell 21:45

62 tuli ära juba, wälismaal puha müügis, Eestis veel mitte nähtavasti. Aga 78 - mis on tegelt paadiomanikele mõeldud, aga töötab ju tegelikult vabalt metsas ka - juba on siin kohal: http://www.garmin.ee/metsa/kaarti-naitavad-gpsid/gpsmap-78

duke7. juuli 2010 kell 05:34

Mõnele linnavurlest metroseksuaalile sobib vast telefon ka, mina eelistan esialgu veel üht korralikult ehitatud käsiGPSi :)

algaja7. juuli 2010 kell 05:57

duke kirjutas:
-------------------------------------------------------

Mõnele linnavurlest metroseksuaalile sobib vast
telefon ka, mina eelistan esialgu veel üht
korralikult ehitatud käsiGPSi :)

Sama siin, kuid raha võim on nii ülbe, et see viidatud asi võib põhjustada sellise olukorra kus head GPSi enam ei olegi. Kindlasti jääb mingi firma, kes ainult GPSi valmistab aga iseasi on siis see kui asjalik too vidin on enam.

jmets7. juuli 2010 kell 08:38

Funktsioonide poolest ei jää ju telefon sugugi käsigepsule alla - küll aga on telefonitootjad vist pärit teiselt planeedilt, kus ei esine loodust, vihma, liiva vms. Uued telefonid on oma funktsioonidelt üha paremad, aga iga kord, kui telefoni käest paned, pead VÄGA hoolikalt mõtlema, kuhu ta asetad. Iga kord kui vihmase ilmaga kõnele vastad, riskid oma telefoniga hüvasti jätta. Telefon rannas - kindel kaotus. Kas telefonikasutaja kannab tõepoolest ainult pintsakut, veedab 99% ajast siseruumides ja vihma korral hoiab keegi vihmavarju pea kohal, senikaua kui telefoniomanik oma autojuhiga masinasse jõuab?

Käsigps on kindlalt parem, kuid mobiil taskus on mõnus backup.

Näitan tulemusi 16-30 / 46