Mul Win10.1903 näitab eri brauseritega vaid ülemist rida - ühes nurgas aarete ja teises kaartide valik ( selles
on vaid 6 kaarti) ülejäänud on valge, kaart puudub
Kas nüüd 1903 mingi eripära ....
Ei ole op.süsteemi eripära, rumal viga sattus sisse. Tänud märkamast, parandasin ära.
Mõtteainet:
https://liisajutustamised.blogspot.com/2019/07/lugu-sellest-kuidas-laupaeva-ohtul.html
kusjuures nüüd alles lugesin, et Henry on geopeitust mängides mingi äpi alla laadinud... tark oleks olnud sama teha aga ega mul nupp nii palju nokkinud, et appstore'ist otsida inglisekeelset äppi. Järjekindlalt proovisin eestikeelset äppi leida aga sellist seal ju muidugi ei eksisteerinud.
Ehk siis kui me tahame geopeitus.ee lehele mängijaid juurde, peaks olema rakendusepoodides TINT ka leitav. Kui aga kasutaja tõmbabki TINT rakenduse alla (olgu ta siis näiteks nimega Eesti geopeitus), siis järgmise sammuna on tal vaja geopeitus.ee kontot, et aarded kaardile saada. See (konto) aga peaks sealt samast äpi kaudu võimalikult mugavalt tehtav olema, et kasutaja ei ehmuks esimese hooga ära.
Kuskil Miki jagas ka seda mõtet, aga ei suutnud kohe üles leida seda ning seda blogipostitust lugedes pidasin vajalikuks seda infot jagada :)
Madis, see postitus sattus sul ilmselt valesse teemasse. Läheb jah keeruliseks, kui palju asju korraga peale tuleb :)
Geop'i osas eriti midagi teinud ei ole. Ma ei tea, kui paljud teist muid lisakihte kasutavad (ala RMK lõkkekohad vms), aga lisakihtidel on nüüd võimalus kihi värvi ise valida. Kihi ette tekib väike värvimumm, sellel klikkides võiks avaneda colorpicker.

Versiooniuuendus: v1.3.0
Versiooniuuendus: v1.4.0

Kas geotuuri ühildamine TINT-ga võiks ka mingi hetke kõne alla tulla? Praegu on 2 head asja eraldi ja arenevad eri suundades.
Võibolla ongi vaja erineva keerukusastme ja võimalustega programmi. Esimese 10-100 aarde jaoks on TINT väga hea. Kui kambaga/pikemat geotuuri teha siis Sookolli äpp parem.
Geopeituse v5 kaardi upgrade näitas kätte suuna, Geop jääb eraldi alternatiiviks neile, kes soovivad seda kasutada.
Versiooniuuendus: v1.5.0
Pisike lisa. Versioon v1.5.4
Kui enda asukoht on sisse lülitatud, siis longpress lülitab selle välja. See on selleks, et mitte vajutada kaks korda väljalülitamiseks, kui sees on esimene valik (nupu staatused on OFF - ON - TRACKING). Ehk, kui parasjagu on ON, siis ei pea OFFi saavutamiseks kaks korda pressima, piisab pisut pikemast vajutusest.
Aarde kirjeldusest ja logidest üritab leida (WGS) koordinaate ja muuta need linkideks, millel vajutades kuvatakse punkt kaardile. Kõiki koordinaate ei tuvasta, lähenemine on pigem konservatiivne, kui et hakkaks igasuguseid numbreid koordinaatide pähe pakkuma. Eks ikka lipsab ka praegu valesid sisse. Aga asja mõtet ilmestab näiteks Tüütu. Või siis kui oma märkustesse lisate koordinaate, siis on nüüd võimalik neid kaardil näha ühe hiireklikiga. Samuti kui keegi on logis täpsustanud aarde koordinaate, siis saab punktina kaardil näha ja end selle punkti suunas laveerida. Soovitan koordinaate sisestada koos N ja E eesliidetega, siis on kindel, et ei aja suvaliste numbritega segi.

Tüütu polegi nüüd siis enam tüütu :)
Ei tea jah, kas saan selle eest nüüd kiita või laita... Erandlike aardelahendustega võib tekkida murekohti, ühe aarde mõistatuse lahendas mu rakendus viimaste muudatustega ise ära, seda pidin eraldi parandama, et see nii ei oleks :D Õnneks oli mul see aare endal leitud. Ehk, kui keegi avastab midagi, mida näidata ei tohiks, siis andke teada.
Natuke nipet-näpet veel muudatusi:
1) Eristasin kaardil Väljakutseaardeid eraldi ikooniga. Kuna sellist tüüpi aaret ei eksisteeri, vaid tegu on nii gp kui gc keskkonnas Unknown Cache tüübiga, mis on sama, mis tavaline mõistatusaare, siis eristamine sai tehtud aarde nime alusel. Kui mõistatusaarde nimes esineb sõna "challenge", siis klassifitseerin selle väljakutseks. Oleks olnud parem, kui oleks saanud kasutada sõne "[CHALLENGE]", aga paraku eksisteerib meil ka muul viisil markeeritud väljakutseid. Seega kui keegi paneb oma tavalisele mõistatusele nimesse sõna "challenge", siis läheb see valesse katekooriasse. Mida ilmselt kindlasti juhtub, kui rakendusse laadida gc keskkonnast välismaa aardeid. No vaatab, kas ja kui palju sellega probleeme tuleb.
2) Filtris on võimalik filtreerida Väljakutseaardeid.
3) Filtrisse lisandus lisapunktide peitmise valik.
4) 160m raadiuseid ei kuvata asukohata ja virtuaalsetel aaretel.
Kas ma kodus arvutis planeeritud teekonda saan kuidagi telefoni ka eksportida? Telefoni ekraanil on päris tüütu teekonda planeerida.
Ikka saab. Teed geotripi valmis ja valid alt paremast nurgast sheerimise/bookmarkimise nupu. Avab akna, kus saab qr-koodi abil asja telefonis avada.
Kui nüüd see kiidulaul üteldud, siis sellega on ka probleeme. Mul vähemalt teeb brauser telefonis aegajalt ise rakendusele restarte ja mõnel juhul lähevad bookmarkitud seis kaduma. Lisaks on see loogika ka natuke lonkav mul tehtud, aga ma ei ole ka hetkel mingit paremat asja välja mõtelnud, et kuidas see jagamine toimuma hakkaks. Seega ma ise olen kasutanud seda, et ma teen ühe või mitu geotrippi valmis ja salvestan nende lingid kuhugi mujale maha, näiteks Google Keep märkmetesse. Ja siis telefonis avan neid vastavalt vajadusele.